En bil ska bjuda på upplevelse, funktion och bekvämlighet. Utan att det nödvändigtvis kräver allt för mycket personligt engagemang från dig som ägare. Och det är just därför vi inom Skellefteå Bil lägger ner så mycket engagemang i dig och din nya bil. För oss är det viktigt att du är nöjd hela den tid som du äger och använder din bil.
 
När du blir kund hos Skellefteå Bil får du automatiskt tillgång till ett eget depåteam med specialistkunskap inom försäljning, tillbehör och service. Värdefulla, personliga kontakter som känner och bryr sig om både dig och din bil.
 
Vår roll som säljare tar inte slut i och med att du hämtar din nya bil. Vi hoppas och tror att vi ska kunna hålla kontakt under hela ditt bilägande, både kring din nuvarande bil samt att vi får förtroende att göra en bilaffär igen när du/ni känner att tiden är den rätt att byta bil.

Hos oss på Skellefteå Bil och Volkswagen hittar du ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Volkswagens högt ställda krav på komfort, utrymme, säkerhet och en hög personlig service är egenskaper som gör Volkswagen till ett intressant bilköp.

 Försäljning Skellefteå      Försäljning Arvidsjaur
Leif Ronneklev
Säljare Volkswagen
Leif är för närvarande sjukskriven.
Thomas Wahlberg
Säljare Volkswagen
Tel: 0910-71 58 32
Epost
Anton Åström
Säljare Volkswagen
Tel: 0910-71 58 33
Epost
Jonas Hagström
Säljare Arvidsjaur
Tel: 0960-210 23
Epost


   
   
 
Hitta tillbehören till din VW
http://volkswagentillbehor.se/


Bygg din egen Volkswagen
Välj grundmodell och anpassa den efter dina egna behov och önskemål. Skicka sedan en offertförfrågan till oss.
Ansök om Volkswagenkortet
Med Volkswagenkortet får du unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt.